Mennyi idővel korábban kell szállást foglalni a nyári nyaraláshoz? Balatonra vagy Horvátországba tervezünk majd menni. Mikor érdemes? Február környékén?
Szerintem akkor érdemes elkezdeni nézelődni, mikor az utazási irodák elkezdik hirdetgetni az előfoglalási akciókat.
A legakkurátusabb, nagyon előre tervező precízek is akkor állnak rá inkább a témára, tehát jó esetben még nincsenek elkapkodva a jó helyek, de azok a szállásadók, akiknél már akkor foglalható, vélhetően szintén elkezdtek már készülni a szezonra, így jó esetben nem esel pofára.
Hát nem tudom
Mi például most Szeptember legelején voltunk Zakynthoson Görögországban.
Egy héttel előtte találtuk ki
Minden volt olcsón, repjegy is meg szállás is
#7 Nem hinném hogy így lenne, mivel februárban foglaltam júliusi nyaraláshoz 👀
Amúgy simán lehet nézelődni már januártól, ha találsz valamit lefoglalod, aztán ha időközben változna a terv, utazás előtt 10 napig ingyen le lehet mondani, és keresel valami mást. Én is ezt szoktam csinálni. Idén pl a júliusi nyaralast júniusban módosítottuk, és még akkor is találtunk nagyon jó ár-érték arányú szállásokat 4 csillagos kategóriában. Az olcsó helyek szoktak hamar elfogyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!