Szerintetek mennyibe kerülhet egy embere 5ejszaka Ibizara alkohol szállás(kb 3csillagos) ,bulikal és repjegyel együtt ?
Figyelt kérdés
2023. szept. 11. 20:11
2/5 anonim válasza:
van az szerintem 3 - 5 milka is, milyen hotel, milyen italok, milyen szorakozasok meg, bulik ahogy emliti a kerdezo, akkor csajok..., hanyan mennek. Elo kell venni a zsebszamologepet ehhez szerintem..
3/5 anonim válasza:
Ibiza bulizós része iszonyatosan drága. Drágább, mint London vagy Koppenhága. Simán vannak 10 eurós ásványvizek meg 30 eurós koktélok, 500-1000 euró per éjszakás hotelek, 100 eurós vacsorák nem túl menő helyeken. Cserébe nézheted a bokorban szexelő újgazdag brit tiniket. Az univerzum segglyuka az a sziget, rengeteg helyen voltam, de az egyik legrosszabb, ahol jártam.
4/5 anonim válasza:
Most néztem
Skyscanneren
Szept 18-23 repjegy 110ezer (odavissza összesen)
3 csillagos hotelek (google első találat ibizai hotelek, rászűrve 3 csillagos hotelek szept 18-23, 8+os értékeléssel): 100-300 dollár (összesen az 5 éjszaka
Azaz ha fölé lövünk, akkor 150e
Szóval utazás és szállás megvan 250ből, de legyen inkább 300-350. Vagy 400.
Akárhogy is, a maradék a költőpénz.
5/5 anonim válasza:
En nem Ibizan, de harom csillagos hotelekben boven otcsillagos aron voltam. Nincs uszoda, gym, stb, de attol meg jo szalloda jo helyen, nem jelenti a csillag, hogy fapados.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!