Szerintetek csalás lehet?
Mákvirág apartman (Balatonboglár)
Úgy tűnik csak nemrég regisztrált és kicsit túl jónak tűnik az árához képest...Nincs NTAK száma... És olvastam hogy voltak már ingatlancsalók a csoportban, és mikor mások odamentek a tulajok nem is tudtak róluk, szóval nem első eset lenne, de akkor így sajnos nincs szállásunk holnapra😬 (foglalót nem kért (még))
Nézd, egyrészt az új szállásoknak is kezdeniük kell valahogyan, szerintem erre jó taktika a bevezető ár. Másrészt valóban kockázatos olyan szállásra építeni, amiről nincs még semmilyen vélemény, visszajelzés, ott igazából bármi történhet. E kettőt kell mérlegelni és készülni B tervvel. Viszont ha nem csalás, akkor meg nagyon jól jártál.
(Mondjuk azt nem èrtem, hogy ha nincs pénzmozgás, akkor mi a cél egy kamu szállás hirdetésével. Hacsak nem valami pályázati mutyi.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!