Sokan, családok, párocskák miért mennek drága wellness hotelekbe, amikor nagyon drága?
Figyelt kérdés
Sok ismerősömnek annyi anyagi problémája van, és képes személyi kölcsönből is menni nyaralgatni ide oda. Nem tudom mitől jó hogy sok százezerért köpenyben meg filcpapucsban flangálok egy vidéki város két medencéje között?2023. jún. 27. 08:38
11/14 anonim válasza:
Én is szoktam nagytakarítani, de nem az összes szabadságom alatt.
Ha nem látod értelmét annak, hogy menj, akkor ne menj! Mindenki oda megy, ahová szeretne, és mindenki ott költi el a pénzét, ahol akarja. Én pl. nem mennék lóversenyre, vagy balettre, ezekért nem adnék ki pénzt, szóval mindenkinek más a fontos, ezt kell itt látni.
12/14 anonim válasza:
Most ilyen alapon vissza is kérdezhetünk, hogy sokan, családok, párocskák miért nagytakarítással pazarolják el azt a kevés szabadidejüket is, ami helyett akár más kikapcsolódási, feltöltődési formát is választhatnának?
13/14 anonim válasza:
Amúgy részemről a kettő nem zárja ki egymást, hiszen attól, hogy nagytakarítást csinálsz, akár Wellnessbe is elmehetsz ugyanabban az évben.
14/14 anonim válasza:
Borzasztó drágák ..2 éjszaka áráért egy havi fizetésed elmegy rá. 2 felnőtt 2 gyerek, ahol az anyuka gyesen van, csak az apuka keres.. borzasztó..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!