Napospart vagy Aranyhomok? 2023
Én 3 éve voltam Obzoron, az egyetlen hely az eddigi nyaralásaimból, ahova szívesen visszamennék többször is.
Előnyök: meleg tenger, homokos tengerpart, iszonyatos olcsóság az éttermekben (a boltok drágák, érdemes étteremben enni), a parti sávban kedvesek a helyiek, minden sarkon sült sprotni, rák tök olcsón, magyar fizetésből az élet császárának érezheted magad.
Hátrányok: Neszebaron kívül az ország többi része olyan szép, mint Kazincbarcika, Várna egy szocreál förtelem és a tengerparti sávtól eltávolodva eszméletlen búvalb@szott bunkó mindenki.
De összességében imádtam.
Neszebár tényleg szép, de hát az egy 1-2 napos kirándulás. Az olcsóságon kívül én ma már nem látok okot arra, hogy a Fekete-tenger partján nyaraljak. Az a tenger egyszerűen randa, ha az Égeihez, a horvát Adriához vagy a Tirrén tengerhez hasonlítjuk. A vize, a medúzái, a partja...
Addig volt értelme, míg piros útlevéllel csak oda lehetett menni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!