Hotelbe nem illik külsős ételt bevinni?
Figyelt kérdés
Nem túl jó az éttermük, sajnos az étlapról semmi sem szimpatikus. Arra gondoltunk, hogy felvinnénk a máshol megvásárolt ételt a szobába. (természetesen szatyorban, ne lássák, mi van benne)2023. ápr. 12. 17:55
1/8 BeefEater válasza:
A legtöbb hotelbe vihetsz saját ételt. Ha kifejezetten nem tiltják (csak egy-két 5 csillagosnál láttam ezt), akkor nem baj. A legtöbb helyen pont ezért van hűtő (és néhol mikró is) a szobában.
2/8 anonim válasza:
De azért nézd meg a hotel szabályzatát, mert van ahol ki is van írva, hogy ételt nem lehet a szobába vinni.
3/8 anonim válasza:
Ha nem tiltják igen, de azért ha nem tiltják akkor se nagyon lássák.
4/8 anonim válasza:
Simán vihetsz. Te fizettél a szobáért, te Vendég vagy. Nincs olyan, hogy illik.
5/8 anonim válasza:
Szallodaba lehet, hiszen minibar is van, maga az eves sem tiltott, es etteremmel ellentetben a bevitel sem.
6/8 anonim válasza:
ha nem 5+ csillagos simán felvihetsz kaját. Nem fognak belenézni a táskátokba. Abszolút!
7/8 anonim válasza:
nem szoktam a szobaban enni, de pl. uditot gond nelkul felviszem es beteszem a hutobe es nem az o draga cuccait iszom.
kajat is nyugodtan vihetsz.
8/8 anonim válasza:
Én eddig minden hotelbe vittem be kaját, ahol voltam.
Ez tök alap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!