Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Hotelbe nem illik külsős...

Hotelbe nem illik külsős ételt bevinni?

Figyelt kérdés
Nem túl jó az éttermük, sajnos az étlapról semmi sem szimpatikus. Arra gondoltunk, hogy felvinnénk a máshol megvásárolt ételt a szobába. (természetesen szatyorban, ne lássák, mi van benne)
2023. ápr. 12. 17:55
 1/8 BeefEater ***** válasza:
97%
A legtöbb hotelbe vihetsz saját ételt. Ha kifejezetten nem tiltják (csak egy-két 5 csillagosnál láttam ezt), akkor nem baj. A legtöbb helyen pont ezért van hűtő (és néhol mikró is) a szobában.
2023. ápr. 12. 18:08
 2/8 anonim ***** válasza:
77%
De azért nézd meg a hotel szabályzatát, mert van ahol ki is van írva, hogy ételt nem lehet a szobába vinni.
2023. ápr. 12. 18:29
 3/8 anonim ***** válasza:
96%
Ha nem tiltják igen, de azért ha nem tiltják akkor se nagyon lássák.
2023. ápr. 12. 18:34
 4/8 anonim ***** válasza:
69%
Simán vihetsz. Te fizettél a szobáért, te Vendég vagy. Nincs olyan, hogy illik.
2023. ápr. 12. 18:54
 5/8 anonim ***** válasza:
96%
Szallodaba lehet, hiszen minibar is van, maga az eves sem tiltott, es etteremmel ellentetben a bevitel sem.
2023. ápr. 13. 01:10
 6/8 anonim válasza:
92%
ha nem 5+ csillagos simán felvihetsz kaját. Nem fognak belenézni a táskátokba. Abszolút!
2023. ápr. 13. 08:46
 7/8 anonim ***** válasza:
94%

nem szoktam a szobaban enni, de pl. uditot gond nelkul felviszem es beteszem a hutobe es nem az o draga cuccait iszom.

kajat is nyugodtan vihetsz.

2023. ápr. 13. 09:59
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Én eddig minden hotelbe vittem be kaját, ahol voltam.

Ez tök alap.

2023. ápr. 13. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!