Bookingon foglaltam szállást Ausztriába.A teljes összeget levonták a kártyámról.A szállástól kaptam egy mailt, miszerint letétet kell érkezéskor fizetnem, amit kizárólag hitelkártyával tehetek meg. Nekem csak debit kártyám van. Ilyenkor mi a teendő?
Figyelt kérdés
2023. márc. 6. 20:37
11/11 anonim válasza:
Párizsban egy boutiqe hotelben kértek deposit-ot nekünk legutóbb. Mielőtt odaadták a kulcsot, akkor kellett kifizetni. Lehetett volna kp-vel(akkor azonnal visszaadták volna kicsekkoláskor), vagy kártyával. Sima debit kártyánk volt, még csak nem is dombornyomott, jó volt az is. Az már más kérdés, hogy a köcsög OTP kereken 1 hónap múlva tette vissza az összeget a számlánkra, pedig előttem oldotta fel a nő kijelentkezéskor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!