Budapesten a Puskás Ferenc Stadion közelében lehet találni valahol szállást 2 fő részére 10.000 Ft-ig?
Nem sokat tartozkodnánk a szálláson, délután átvennénk a kulcsot, kb. éjfékor mennénk és reggel 8 fele távoznánk, nem szeretnénk ezért 20.000 Ft-ot otthagyni. Fontos lenne, hogy a Puskáshoz legyen közel, mert annyira nem ismerjük jól Pestet, nem szeretnénk messzire bolyongani éjszaka.
Nézelődtem már a booking-on, de ami jó árban van az min. fél óra 3 átszállás, és azt sem tudjuk hogy éjszaka 11 óra után- éjfél magasságában milyen sűrűn megy a metró?villamos?
Illetve, ha lehet ne kollégiumi ágy legyen, mert attól a falra mászok... egy sima egyszerű franciaágy, ami közel van a Puskáshoz, ezt nem lehet megúszni 10.000 Ft környékén a mai világban?
és meddig közlekednek? hány óráig?
Nekünk 23.30 fele kellene.
Akkor is mennek?
mennyiért?
Már találtam 6400 Ft-ért is teljesen korrekt szállást 2 főre,saját fürdő, mosdóval, ami tömegközlekedéssel 25 perc lenne, de ha nem mennek éjszaka lehet h taxival kell mennünk, ami nem tudom milyen árban van jelenleg Pesten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!