Mely országok a legolcsobbak idén nyaralás szempontjából?
Még Szlovákia is olcsóbb, mint Mo.
Ha kicsit rászánja az időt az ember a jegykeresésre és ül a seggén az ember a beachen, helyben már nem nagyon utazgat, akkor Vietnám tényleg lehet a legolcsóbb és a legjobb is. Ha Phu Quoc-on marad pl. az ember, ahol minden jó van helyben, akkor még a vízum költségét is megspórolja a nyaraló, mert oda az se kell.
@2 Mondjuk Phu Quoc azért van annyival drágább a szárazföldi Vietnámnál, hogy a vízumköltség sokat nem számít. Persze még így is rettentően olcsó.
Az én tippem nagyjából Észak-Macedónia lenne amúgy. Az egyik legolcsóbb hely Európában, sokszor bagóért van repjegy és szerintem egy elég remek hely.
@3 akkor nem ismered Phu Quocot.
Macedóniában nincs beach, az azért -feltételezhetően- erős szempont a legtöbb magyarnak, ha már utazik.
5.Ki kell menni az emberek közé, felfedezni a helyeket, a helyi kultúrát, kimozdulni a szállodából; akkor talál mindenfélét, mindenféle áron, olcsóbban is, mindenféle helyen az ember.
Én nem tudom mennyit voltam, leszel, nem számoltam, egy ideig laktam is ott.
A következő szigetek még jobbak. Pl. Nam Du szk., de oda nem érvényes a vízummentesség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!