Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Airnbnb úgy, hogy a tulaj ott...

Airnbnb úgy, hogy a tulaj ott lakik?

Figyelt kérdés

Azoktól kérdezem, akik szálltak már meg airbnb keretein belül valahol úgy, hogy csak egy szobát vettek ki, és a szállásadó is ott lakott az adott ingatlanban. Ez ilyenkor hogy működik, hogyan lehet jönni-menni a be- és kicsekkoláson kívül? Adnak a vendégnek is kulcsot a lakáshoz arra az időre? Vagy minden alkalommal becsengetek, jönnek és beengednek? Azért kérdezem, mert szeretek késő este is elmászkálni, ha elutaztam valahová, és nem tudom, ezt egy család mennyire tolerálná.

Egyébként nem fillérizélésből került szóba ez az egész, mert kb ugyanannyiba kerül a kinézett hely, mint egy normálisabb 3 csillagos szálloda abban a városban. Viszont szép a ház, jó helyen van, szuperek az értékelései, és (dobpergés) a kedvenc kutyafajtámat tartják :)

2022. júl. 5. 11:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Adnak kulcsot. Ez minden kérdésedre válasz.
2022. júl. 5. 11:58
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2022. júl. 5. 12:03
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez volt az eredeti ötlet az Airbnb mögött. Adnak kulcsot, te meg laksz egy kihasználatlan szobában. Berlinben laktam így, teljesen jó megoldás.
2022. júl. 5. 12:51
 4/5 A kérdező kommentje:
Szuper, nagyon köszi! 🙂
2022. júl. 5. 12:56
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Alap a kulcs, ha meg hajnalban elmész akkor csak leteszed az asztalra. Sokszor jobban megéri így bérelni, mint hotelbe menni: egyrészt jobb áron kaptam szobát, sok helyi sztorit megismertem, kaptam néha valami különleges kaját, ilyesmi.
2022. júl. 5. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!