Ferihegy közelében, vagy jó megközelíthetőséggel milyen olcsó szállások vannak a közelben (2000-4000Ft)?
Munkán leszek és a két szolgálati időtartam között, mire hazautaznék, már vissza kellene fordulnom. Szállást nem biztosítanak. Úgyhogy munkásszállót néztem, de nem tudom, azt csak több napra lehet-e igénybe venni...
Tényleg csak a kettő közti 12h időre kell többre nem és bérlettel nagyon drága lenne úgy, hogy saját körülmény is van.
Arra vonatkozna a kérdésem, milyen olcsó egy napos szállás lenne a közelben, amivel meg is lehet közelíteni Ferihegyet. Ez lehet Kőbánya is, Vecsés is esetleg.... ami a környéken van.... Nézegettem, de egy helyen már elutasítottak, mondván csak csoportosan fogadnak...
Köszönöm a segítséget!
Kb. 15 éve kezdtem így járkálni egy-egy éjszakára az országban mindenfelé, akkor volt olyan 6-8 ezer forint.
Most legalább a duplája, ha nem több.
A munkásszállót meg kell kérdezni. Hátha...
A boookongon vecsés, egy fő, egy éjszaka legolcsóbb 20 000 Ft.
Én most Rákosligeten vagyok. Ha környékbeli szállást nézem, munkásszállás 5000 forint felett.
talaltam kozben koszonom. 5000Ft lett de jo lesz.
7: Nem kell lenezni. Tudos 5 honapja probalok talpra allni mert onhibamon kivul vesztettem el a munkam es nekem is meg kell elni. Nyilvan ha mar lesz norm penz kezemben megoldom de orulok ennek is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!