Szentendrei osztálykirándulás, tapasztalat erről a szállásról?
Figyelt kérdés
Az osztálykirándulást szervezünk és találtunk egy olcsó szálláshelyet, de kicsit gyanus, hogy túl jó az ára. Esetleg valaki járt már itt? Van valamilyen tapasztalata? Előre is köszi a válaszokat :) [link] 2022. máj. 4. 11:16
1/6 anonim válasza:
Amióta nincs nyitva a strand a Pap-szigeten, eléggé lepukkant lett ott a környék... :-(
Ebben a szállóban nem voltam, tehát konkrét infóm nincs.
(szentendrei nyaralótulajdonos vagyok)
2/6 anonim válasza:
3/6 anonim válasza:
2010es fenykepek?? az 12 eve volt basszus! ha csak nem volt felujitas azota (valszeg nem volt lets be honest), akkor ez mar nem nez ki ilyen "jol"
4/6 anonim válasza:
Én 2005-ben voltam itt, akkor még rendben volt, ismerőseim 2012-ben is jártak itt és nem panaszkodtak. Az utóbbi 10 évben viszont nem voltunk a camping területén.
5/6 anonim válasza:
Én voltam, még 2008 szeptemberében :D Igaz, azóta eltelt pár év, de akkor még "ifjúsági szállónak" rendben volt. Olyan, mint a képeken, nyilván nem egy luxus, de megszállni jó. Annyi, hogy emlékeim szerint eléggé a semmi közepén volt, viszont valami diszkóban voltunk sétatávra és egy kisbolt is volt a közelben.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, végül máshová mentünk kirándulni :)
2022. jún. 15. 10:34
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!