Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Mi a különbség ezek között?

Mi a különbség ezek között?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Nem nagyon vagyok otthon az ilyen utazásszervezős weboldalakban, de mi a különbség a teljes panzió, all-inclusive és az ultra all-inclusive között? Lehet, hogy csak én kerestem rá rosszul, de sehol nem találtam egy normális leírást, hogy ez most mit jelöl. Mi a különbség köztük?

2022. ápr. 21. 16:01
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

tapasztalatom szerint:

teljes panzió: reggeli-ebéd-vacsora, pincéres felszolgálás, 3-4 menüből / ételből lehet választani

all-incl: büfé, svédasztalos, önkiszolgálós, kaja számolatlanul, üdítő, ásványvíz, esetleg gyengébb alkohol (sör-bor)

ultra all-incl: az előzőeken kívül az összes alkoholos pia, tömény is, édesek is, minden, számolatlanul.

2022. ápr. 21. 16:40
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Szóval leginkább az italok és azok milyensége határozza meg a különbséget. Legalábbis a 2 all inclusive között. A teljes panzió akkor kb ugyanaz, mint a magyar helyeken a reggeli-ebéd-vacsora.
2022. ápr. 21. 17:27
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a teljes panzió a napi háromszori főétkezést jelenti: reggeli, ebéd, vacsora. Hogy ezeket svédasztalos formában vagy felszolgálva kapod-e meg, az éppúgy az adott szálláshely saját döntése, mint hogy az AI és az UAI mit takar pontosan. Ezt érdemes pontosan végigolvasni, mert eltérhetnek az általános normáktól.
2022. ápr. 21. 17:41
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2022. ápr. 21. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!