Mikor és hogyan kell fizetni a Bookin.com-on?
Foglaltam tegnap egy szallast Bulgariaban, és nem lehetett kitölteni a bankkártya adatoknák a mezőket, alatta piros betukkel volt irva, hogy ehhez a szallashoz nem szukseges. A foglalás sikerült is.
Viszont az emailben es az alkalmazason is az volt irva, hogy 50%-át ki kell fizetni a szállásnak még érkezés előtt, de hogy hogyan és meddig azt nem írták. Valaki volt már így?
A bookingon több féle lehetőség van, amit szűrővel is tudsz állítani.
Van olyan, hogy fizessen a szálláson. Ilyenkor nem kell előre fizetned semmit. Van olyan, hogy bankkártya nélkül.
Ha a kettőt kombinálod azt kapod, hogy nem fogják előre megterhelni a kártyádat, csak és kizárólag a szálláson fizetsz.
Amúgy ha bankkártyaadatokat kérnek, akkor lehet, hogy előre zárolnak bizonyos összeget, hogy lássák van elég fedezeted a szállás megfizetésére, de az ilyen "teszt", nem terhelik meg ténylegesen. Vagy levonnak 50%-ot.
Van olyan, hogy előrefizetés nélkül, ilyenkor meg nem vonják le a kártyádról a pénzt és fizetési bekérőt sem kapsz.
Ha előre kell majd fizetned, akkor fizetési bekérőt kapsz emailben, amit a szállás küld majd ki emailben. Átutalással kell majd teljesítened!
Nekem így szokott lenni. Az idő nagyon változó. Apartmannál volt, hogy 2 órán belül írtak, hotelnél a pár órától a 4 napig minden. Az email minden esetben tartalmazta a nevet, számlaszámot meg az összes adatot.
Olyan is volt, hogy felhívtam a szállást mert nem volt semmi. Mondták, hogy jöjjek majd ott fizetek. Aztán ígylett. Szerintem nyugi. Ha egy 3 nap múlva se jelentkeznek, akkor csörgesd meg őket!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!