Rómába olcsó szállást tudtok?
4 napra kellene meg nem is repultem tudom a booking a baratom de szeretem a szemelyes tapasztalatokat
danke
Ha többen utaztok, szívből ajánlom a Domus Eugeniat. Ez egy lakás, vagyis kb. apartman. 2 hálószoba +nappali+ konyha+ baromi tágas fürdő, két terasszal. Minden szobában klíma, a lakás egyik oldalán szupermarket, a másik oldalán meg egy olyan jó étterem, hogy a legeslegjobb ételeket ott ettük. A boruk külön dicséretes. Egyetlen "hátránya", hogy nem minden szájában van, hanem kb. 10 perces sétára a Colosseumtól. Szerintem ez semmi, de van akinek ha nem néz rá az ablaka, akkor az nem Róma.
Egyébként a szállástualjdonos házaspár nagyon jófej. A pali angolja parádés, de megértettük egymást.
Tényleg a barátod, ott is találod őket: Roma Trasteverina B&B. Egy félig olasz, félig skót srác vezeti, jófej és segítőkész, a szoba korrekt 60€-ért.
A környéken a Trattoria da Enzo kihagyhatatlan, de ha nem foglaltok előre, akkor lehet 1 órás sorbanállással számolni. Ha nyitás előtt beálltok a sorba, akkor talán meg lehet úszni 20-30-cal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!