Egy átlagos fizetésből mennyi az az összeg amit nem sajnáltok szállodára költeni átlagosan két éjszakára?
Figyelt kérdés
Mi az az összeg keret amit még kifizetsz? Látok sok szállást ahol két éjszaka ilyen 300 ezer körül van, ezt én nem is értem ki tudja megfizetni? Nem sajnálják rá a pénzt? Van ismerősöm aki soha nem megy ilyen helyre mert pl szerinte marhaság azért fizetni, hogy máshol aludj. Miért megy az ember akkor szállodába?2022. jan. 2. 19:57
11/16 anonim válasza:
Neked kell tudnod, szerintem sem vészesen durva amit kinéztél, 5 évente egyszer ennyit engedjetek meg magatoknak.
12/16 Kései Sirató válasza:
Újhuta gyönyörű hely és egyszer igazán megengedheti magának az ember, hogy egy varázslatos szép helyre menjen. Én a helyedben mennék, főleg, ha egy csomószor spóroltam.
13/16 anonim válasza:
2 éj, 2 főre 82 ezer kifejezetten kedvező ár, és még a szállodának is jó online értékelései vannak. A környéket ismerem, gyönyörű.
Nem az átlagfizetésekhez kell mérni a vendéglátás árait, számtalan költségük fix. Ugyanannyiba kerül a tányér, a lepedő a magyar és a német szállodásnak is, és a bérköltség sem annyival alacsonyabb, mint amennyiért a magyar szolgáltatását hajlandóak megvenni a vendégek.
Meg attól is függ, hogy te mit értesz átlagfizetés alatt. A KSH szerint az országos átlag nettó 287 ezer volt tavaly. Ez persze irreális a Lölők miatt, de a feltehetően 220-240 körüli medián már nem az. Abból se kell olyan vészesen sokáig spórolni, hogy ne legyen probléma egy ekkora kiadás.
14/16 A kérdező kommentje:
Az én fizum havi 210.000 sajnos, de azért a párom fizuja jóval kedvezőbb így igazából nincs probléma csak ezt most én akarom állni mert általában ő fizet mindent, és szeretném már én is kompenzálni
2022. jan. 4. 18:45
15/16 Kései Sirató válasza:
Menjetek és érezzétek jól magatokat! És kisvonatozzatok is egyet!
16/16 anonim válasza:
Én 25 ezernél többet egy éjszakára nem szívesen adnék, én is keveset keresek. Inkább költöm a pénzt belépőjegyre, kirándulásra, étteremre, mint a legextrább szállást kibérelni. Nekem elég, ha van egy ágy meg lehet zuhanyozni és nagyjából tiszta, nincsenek nagy igényeim. Persze ha sok pénzem lenne akkor máshogy állnék hozzá, de így inkább a szálláson spórolok. Azért azt szeretem, ha a reggeli benne van az árban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!