Januárban utaznánk Magyarországi hotelbe. Kell oltási igazolás/védettségi hozzá?
Figyelt kérdés
2021. dec. 30. 19:06
2/11 belapus válasza:
Jelenleg nincs rá kötelezettség, de érdemes egyeztetni velük, mert tiltva sincsen.
A kérdésből számomra úgy tűnik, külföldről érkeznél nem magyar állampolgárként.
Ha így van, akkor Uniós Covid-igazolvány vagy egy negatív eredményű, 72 óránál nem régebbi PCR-teszt mentességet ad a karantén alól.
3/11 anonim válasza:
Dehogy kell!
Elsőre ne hallgassál.
Bárhova tudsz menni oltási viccpapír nélkül.
4/11 A kérdező kommentje:
De, magyar állampolgár vagyok, magyarországi oltással csak szerettem volna kiemelni hogy itthoni hotelbe utaznék:D
2021. dec. 30. 22:37
5/11 anonim válasza:
Én voltam december közepén,nem kellett védettségi
6/11 anonim válasza:
Utazás elött okvetlenül nézzél utána a dolgoknak, nehogy a szállodában legyen megleptésed. Itt nem kapsz hivatalos választ !
7/11 Kései Sirató válasza:
A jelenlegi szabályok szerint NEM kell itthon védettségi a szállodákban.
8/11 anonim válasza:
A szabályok állandóan változnak. Minden alkalommal tessék rákérdezni a megfelelö helyen a körülményekre.
9/11 anonim válasza:
Az Alice Hotelben szilvesztereztünk, nem kérték
10/11 Oldfire válasza:
Nincsenek megszoritások. Nyugodtan gyere megvertöződni.🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!