Olcsó szálás ,ahol a szobában pezsgőfürdő van?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnénk egy romantikus fürdőzést a párommal, viszont eddig csak 4-5 csillagos hoteleket találtam pezsgőfürdős szobával. Nincs más igényünk, ezt szeretnénk nagyon kipróbálni, kettesben. Esetleg tud valaki olyan kis eldugott szállást, ami ezt biztosítaná nekünk ?:) köszi2021. okt. 12. 23:13
1/9 anonim válasza:
Azt csak drága árkategóriában találtok, egyéb más luxusokkal.
2/9 anonim válasza:
Ha van egy ilyen felfujhato 'biszbaszod' [link] ... barhova magaddal viheted :)))
3/9 anonim válasza:
Ehhez öt csillag is kevés. Elnöki lakosztály és hasonlók jöhetnek szóba.
4/9 anonim válasza:
Egerszalókon megkérdeztük amikor nyáron ott nyaraltunk, a hotelben egy olyan lakosztály volt, napi 120e volt az ára. Hát nem költöztem át. Pedig egyébként egy normális árakkal dolgozó szálloda volt.
5/9 anonim válasza:
Látom, nullára lettem lenyomva. Rákerestem a pezsgőfürdőre a bookingon. Egész Magyarország volt a célhely.
571 találatból egy sem volt olyan, ahol a szobában lett vonla ilyen szolgáltatás. A 66 ezer forint/fő/éj árban sincs benne a szállodában lévő pezsgőfürdő, de szobában sehol nem találtam. Szóval még szálloda szinten sincs olcsó.
Ti tudtok mást, vagy csak a pirosig jutottatok el?
7/9 anonim válasza:
Nyerges hotel termál, nászutas szoba, olcsóbb mint az említettek.
8/9 anonim válasza:
Mondjuk én Albániában kb 20 ezerért béreltem ilyesmi loftot.
A helyedben airbnb-n néznék szét.
9/9 Kései Sirató válasza:
Hotel Szárcsa*** SZékesfehérvár, van pezsgőfürdős szobájuk és nem vészes az ára.
Ezenkívül Monoron a Nyerges Hotel***-ben egy ilyen lakosztály van, a nászútas, próbáljátok ki!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!