Szerintetek mennyire lehet ez kamu?
Nézz utána. Kérdezz meg szállodákat, h tényleg fel lehet e.
De szerintem amúgy kamu. Legalábbis én ilyet még nem láttam.
Bejegyzett cég, nézz utána, de biztos, hogy nem kamu.
Akkor kell vigyázni, ha nem .hu-s a domain és nincs semmi értékelhető adat megadva a cégről. #1 voltam.
Nagyon egyszerű: megismerkedsz a Google nevezetű oldallal és leellenőrzöd, hogy a szállodáknál közvetlenül illetve más, jól ismert foglaló oldalakon (pl. Booking.com, Szallas.hu) mennyi lenne egy ugyanilyen hosszú tartózkodás.
2 éjszaka 2 főre 60-ért nem irreális, főleg nem ősszel-télen. Hétvégi felár biztos van, a legkisebb hirdetett árú csomagok mindig hétközepi tartózkodásokra válthatóak be.
Ja, és hacsak nincs érdemi különbség az árakban, előtte írj a szállodának egy emailt hivatkozva az általad talált oldalra, és kérdezd meg, hogy tudnak-e valami kedvezményt/ajándékot adni, ha közvetlenül náluk foglalsz.
Mivel amúgy jutalékot kellene fizetniük a harmadik félnek, így általában felajánlanak valamit helyette, hogy direktben nekik perkálj.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!