Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Mikor foglaljuk?

Mikor foglaljuk?

Figyelt kérdés
Szeretnénk majd elmenni naszutra, a nov.1 hosszu hetvégéjét neztük ki. (Most leszünk majd 1 evesek, tavasszal volt egy szívmütetem, nyaron meg egy labtörés...nagyon pechesek voltunk). Meddig varjuk a legkésöbb, amíg le tudnank foglalni a szállást, ha nem lesz pandemia? Okt.29-nov.1 ig mennénk.
2021. szept. 4. 07:58
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem foglalj olyat, ami ingyen lemondható, elég sok ilyen szálláshely van.
2021. szept. 4. 08:15
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Foglald le most. Nincs olyan messze a november. Ha meg bezárnak akkor vagy kapsz egy ajándék utalványt amit majd felhasználhatsz ha nyitnak vagy visszaadják az előleget. Bár van olyan szállás aki pénzt nem adott vissza csak ajándék utalványt. De mivel úgyis menni akarsz akkor elmész ha nyitva lesz újra. Szóval foglalj most hogy legyen hely.
2021. szept. 4. 08:47
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Mielőbb foglalj, de ingyen lemondható helyre.
2021. szept. 4. 09:31
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Belföld? akkor minél előbb, mert akkor mindenki utazni akar. Ha van oltási igazolványotok, akkor már nem kell amiatt aggódni, hogy ne mehetnétek.
2021. szept. 4. 13:37
 5/5 A kérdező kommentje:

Igen belföld. Talaltam olyan helyeket, amk egesz jok, meg egy hettel az utazas elott is le lehet mondani kötbermentesen.

Nem vagyunk ,,még" beoltva, babát tervezünk. Majd kesőbb

2021. szept. 5. 07:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!