Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Van valaki épp Pag szigeten?

Van valaki épp Pag szigeten?

Figyelt kérdés

Leginkább fürdő, kiránduló társat keresek.

Nemed mindegy, 20 éves lány vagyok. Jó ha korombeli vagy fiatalos vagy. Pag városban szálltam meg a szüleimmel, de ők nem vevők a programokra. Esetleg tipp hol találhatnék olyat aki benne lenne ilyesmiben?

25.en megyek haza

2021. aug. 18. 12:35
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha kimész az utcára, nem vagy bányarém és beszélsz nyelveket, valamint mosolyogni is képes vagy, fogsz találni helyi fiatalokat.
2021. aug. 18. 12:37
 2/8 A kérdező kommentje:

Sajnos visszahúzódó vagyok.

Inkább netes ötletet várok, mert így ez nekem nem megy, hogy odaverődjek egy vadidegenhez.

2021. aug. 18. 12:41
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem vagyok ronda és angolul beszélek. Az idegenekre mosolygás, idegenek felé nyitás már nem megy.
2021. aug. 18. 12:42
 4/8 anonim ***** válasza:

Vagy csak stricik találnak rád, vagy csak a fészbukot fogod nyomkodni huszonötödikéig. Ez a te utad.

Ennyie vitted, ha ott ülsz, és nem vagy képes élő emberekkel barátkozni.

2021. aug. 18. 12:59
 5/8 A kérdező kommentje:

Ha nem tudsz a kérdésemre válaszolni, ne írj semmit.

Főleg ne saját tapasztalatot. Gondolom onnan ez a stricis sztori.

Nem nyomkodom a facebookot a déli órákat leszámítva végig fürdök. Csak egyedül. Jobb mint gyakorin bactatni másokat.

2021. aug. 18. 13:06
 6/8 anonim ***** válasza:

Én ezt sohasem értem, hogy ha valaki kint van külföldön egy nyüzsgő tengerparton,

akkor hogyan jut eszébe gyakorizni ????????

2021. aug. 18. 19:27
 7/8 A kérdező kommentje:

Úgy, hogy délben nem fürdök, mert nem akarok bőrrákos lenni. A nyüzsgést meg rühellem.

Reggel és 3-tól este 8-ig fürdök, napozok. Most kisétáltam, de tömegnyomor undorom lett így hazajöttem. Nem mindenki szereti a tömeget és 100 másik ember arcát nézni.

Egy valaki nekem bőven elég akivel jóban vagyok és fürdünk, kirándulunk, nem a zsúfolt, nyüzsgő várost járjuk.

Úgy állítjátok be, mintha egy nyüzsgő tengerparton amúgyis 1000 barátot lehetne találni. Mindenki magával van elfoglalva vagy a kölykeivel (itt tele van kisgyerekes túristákkal)

2021. aug. 18. 21:37
 8/8 anonim ***** válasza:

...és a 20 év körüliek ki vannak tiltva egész Horvátországból...

:)

Életképtelen vagy.

2021. aug. 19. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!