Szólhatnánk az apartman tulajdonosnak?
Anyukámat elhoztam nyaralni. Ketten vagyunk itt, Horvátországban.
Minden király, de 3. reggel arra ébredünk, hogy a felettünk lévők őrjöngve szexelnek. Nem egy kis ágy ‘nyökörgés’, hanem rendesen kopog az ágy, liheg a pasi és ordít a nő. Nem vagyok irigy, mielőtt idióta válaszokat kapok. Otthon nekem is van benne részem. Csak marhára kellemetlen, hogy 7-kor erre kelünk és 8-ig vagy tovább ez megy. És akkor még 1 menet. Nem tudunk pihenni, anyukám idős is.
Felőlem lehet dugni, csak ne hallja minden vendég. Vannak itt kisgyerekesek is, gondolom ők sem örülnek.
Megmondanátok a tulajnak? Pihenni jöttünk, nem hajnalozni.
Ha te sem tudod, hogy melyik lakás, akkor a tulaj honnan tudná??!
Amúgy nem rá tartozik és nem is ő szexel...
Tudom melyik lakás, csak nem tudom melyik pár. Bekopogni nem akarok, a medencénél meg honnan találjam ki kik azok? Van sejtésem, de ciki odamenni ha netán másokat szólok meg ilyenért, mikor nem is ők a tettesek.
Különben nem, nem ő szexel, de az ő feladata biztosítani a nyugodt pihenést.
Felőlem dugjanak éjjel-nappal, csak ne halljam. Pláne ne úgy, hogy most az anyámmal vagyok itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!