Ha a szállásunkon gond van a vécével és vízzel, mi a francot tudunk tenni?
Figyelt kérdés
A tulaj pesti, a szállás vidéki. Mi is pestiek vagyunk fent vettük át tőle a kulcsokat. Most leértem egy barátnőmmel, én gondoltam gyorsan felavatom a helyet, mig barinőm becuccol. A lényeg, hogy nem működik a lehúzó, nincs víznyomás. Csak nagyon minimális víz jön a tartályból, de az nem viszi le a "csomagot". Leszedtem a tartály tetejét, van benne víz.
Gondolom ehhez szerelő kell de azért hátha valaki ért hozzá, megkérdezem itt is. Ha nincs semmi ötlet, a tulajt felhívom hogy intézkedjen. Nézzétek el ha szőke a kérdésem nem értünk ilyen dolgokhoz sajna. A pasim meg csak holnap ér le, de ő se vízszerelő.
Bocsika a kérdésért. (20/n)
2021. aug. 16. 16:58
2/3 anonim válasza:
Ha van benne víz, akkor csak ki van akadva a lehúzó. Ezt elég nehéz lenne írásban elmagyarázni, főleg akkor, ha saját bevallásod szerint se értesz hozzá, de ha leszeded a tartálytetőt, látsz a vízben egy kart (egy gumilabdához kapcsolódik). Azt nyomd le és voilá.
3/3 anonim válasza:
Én felhívnám a tulajt, de egyébként ha akad egy vödör, akkor a legegyszerűbb azzal leönteni (még ha nem is a legkényelmesebb).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!