Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Valaki ajánlana egy hotelt...

Valaki ajánlana egy hotelt Bulgáriában?

Figyelt kérdés

Mielőtt megkövezne akárki is, hogy 'ott az internet, csak kell tudj keresni', közlöm hogy igen, valóban ott van, de én nem interneten nőttem fel, sajnos nem tudok jól keresni és elég idegen nekem ez az egész online világ.

Tehát szeretnénk a családdal (5 felnőtt, 1 gyermek és egy németjuhász) legalább egy hétre, de lehet hogy 10 napra elmenni Bulgáriában (Sunny Beach előnyben). És szeretnénk egy állatbarát hotelt, amelyik engedi hogy a kutya velünk legyen a szobában (nem rongál, jólnevelt és szobatiszta). All inclusive ellátás sem lenne rossz, 10 éve nagyon tetszett szintén Bulgáriában.

Köszönöm ha tudtok bármit ajánlani, ami megfelelő ezeknek az igényeknek.

2021. júl. 26. 12:22
 1/4 anonim ***** válasza:
43%

Szia,

Itt van egy pl

[link]

2021. júl. 26. 12:59
 2/4 D. Brasco ***** válasza:

Booking

Trivago

Meg egyeb nagyobb szallaskerső oldalakon nézz szét.Ott be tudod allitani a szűrőknél az igényeidet aztan majd latod mi a valasztek.

2021. júl. 26. 14:01
 3/4 anonim ***** válasza:

Azért nehéz a magyarázkodásod, mert 20 éve megkerülhetetlen dolog az internet. Egyszerűen ott van mindenütt, és annyira része lett az életünknek, hogy csak akkor fogadható el a dolog amit mondtál, ha mélyaltatásban lettél volna.

Egyébként néhány tanács

1. te magad keress, ne bízd a kiválasztást másokra. Az az ő ízlésük, ez pedig a te nyaralásod lesz.

2. Használd a booking, a trivago vagy a kayak.com szálláskereső részét. Állítsd be a dátumokat, a kívánt szobákat, az ártartományt és olvasd el az értékeléseket. TE MAGAD VÁLASSZ.

3 Csakis visszamondható szállást válassz

4. Ha van hely, ahol vétek all inclusive ellátást kérni, az Bulgária. Ez nem az egyiptomi sivatag, hogy te a hotel főztjét egyed. A Napospart egy élettelteli világ, ahol rengeteg jó és olcsó étteem vár. Ráadásul ha majd olvasod az AI ellátással csalódott magyarok kritikáit, te is ráérzel erre.

2021. júl. 26. 15:08
 4/4 A kérdező kommentje:

3

Sajnos én nem használom az internetet a mindennapokban. Okos telefonom sincs. Lehet hogy kicsit maradj vagyok, de nem 50 felett fogok megváltozni.

A válaszokat köszönöm nagyon szépen.

2021. júl. 26. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!