Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Lesz ebből bajom?

Lesz ebből bajom?

Figyelt kérdés

Foglaltam egy szállást, ami vendégértékelések alapján 9 pontot ért el. Mikor megérkeztem két gyerekkel, takarítással kezdtem. Tiszta retek volt a konyha, koszos poharak, fürdőszobába használt fürdőszivacs. Komfort 0, tisztaság 0. A klíma recseg, be se merem kapcsolni. Ez egy különálló lakás. A szállásadó nahyom kedves. Bár nem találkoztunk, mert nyaralnak. Este szembesültünk azzal, hogy nem tudunk fürdeni, mert a csapból a plafonra spriccel a víz. Sehol se jön víz ott ki, ahol kell :( szóval 36 fokban kirándulás után le se tudunk fürdeni. Már kerestem másik szállást, holnap oda megyünk. A kérdésem a következő: előleget fizettem, kb 30%. 5 nap helyett egyet maradtunk. Adódhat nekem ebből valami problémám, hogy csak úgy lelépek? Fel fogom hívni, ha már elindultunk innen. De nem szeretnék semmilyen módon találkozni velük, mert egyedül nő két gyerkőccel, ki tudja milyen emberek mégis, félek. Én embernek tartom magam, tehát panasz nem lesz, mert mindent szépen hagyunk itt. Csak utólag szeretnék neki szólni csak.

Köszönöm

2021. júl. 18. 20:57
 1/4 anonim ***** válasza:
Hol foglaltad? Airbnb, Booking.com, szállás.hu?
2021. júl. 18. 21:11
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz bajod, de bolond vagy, ha nem fotózod be az említett dolgokat és küldöd el a foglalási oldalnak. Nyilvánvalóan átverés történt, nem a képen szereplő apartmant kaptad, vagy legalábbis nem elfogadható minőségben. A 100%-os visszatérítés lenne az elvárható minimum és a civilizált oldalaknál, mint a Booking és Airbnb garantáltan jár is. A magyarokat nem ismerem.
2021. júl. 18. 21:26
 3/4 A kérdező kommentje:

Szallas.hu-n volt a foglalás. Viszont hiába fotózom le pl a csapot. Nemntudom bizonyítani, hogy úgy volt. Még rám fogják, hogy én tettem tönkre. Azt, hogy tiszta kosz volt minden, már végképp nemntudom bizonyítani, mert takarítottam.

A szállás nem volt át verés, mert ugyanaz mint a fotókon, csak fotón nem jön át, hogy selejt minden, meg koszos.

2021. júl. 18. 21:36
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

A plafonra spriccelő víz, recsegő klíma levideózható, retkes szivacs és a többi hulladék kellék fotó. Vagy úgy en bloc egy videós lakástúra. Még ha ki is takarítottál, elmondhatod, hogy mi történt.

Ha azt hiszed, hogy a fizető vendég szava kevesebbet ér a szállás.hu-nál, mint a szállásadóké, akkor naiv vagy. Nem kell ennyire nyuszinak lenni, állj ki magadért.

2021. júl. 18. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!