Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Tudnátok szállásokat irni...

Tudnátok szállásokat irni Siófokon ami árban is jó?

Figyelt kérdés
(4fö rèszère),kicsit modernebb stílusu kène ami közel van az aranyparthoz de mègse drága
2021. júl. 5. 21:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Booking, szallas.hu....
2021. júl. 5. 21:37
 2/5 anonim ***** válasza:

Mégis mikor? És mi van számodra "közel"?

Főszezonban a part legfelkapottabb szakaszán nem túl régen modernizált szállást akarsz "nem túl drágán". Reális ez szerinted?

Én a helyedben a lokációt adnàm fel, de én mondjuk nem bulizni mennék. Ha fél óra alatt be lehet érni az Aranypartra busszal vagy vonattal a szállásról, az remek. (Btw vonat van éjjel is.)

2021. júl. 5. 22:25
 3/5 anonim ***** válasza:
Jajj annyira imádom ezeket a kérdéseket:D Honnnan tudjuk, hogy mikor akarsz menni, honnan tudjuk, hogy neked mi az olcsó? Felcsapod a bookingot meg az airbnbt és beállítod a szűrőt úgy, ahogy neked megfelel.
2021. júl. 6. 09:04
 4/5 anonim ***** válasza:

3-nál a pont! :)))

Tegnap is ámokfutott itt egy troll, hogy keressük meg neki Bécsben a LEGOLCSÓBB szállást. Ja, és feltétlenül legyen benne mélyhűtő...

De se időpontot, se árlimitet nem adott meg. És állítólag nem ismeri a booking-ot (bár leírták neki többen is).

:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

2021. júl. 6. 10:10
 5/5 A kérdező kommentje:
Bocsánat, igazatok van hogy több infót is irhattam volna meg rosszul fogalmaztam, de Köszönöm a válaszokat már megtaláltam amit kerestem!
2021. júl. 6. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!