Ilyenkor egy vagy kettő főre foglaljak?
Most ismerkedek egy lánnyal, már párszor találkoztunk, és most szeretnénk az estet is kozossen eltölteni, külföldön lakunk mindketten.
Mivel ő vendéglátásban dolgozik és soha nincs szabadnapja ( mivel órákban nem dolgozik sokat, de ettől függetlenül ezt én sem ertem..) így ő nem tud eljönni ezért én megyek abba a városba ahol ő lakik. ( nem az ő hoteljukban foglalok hogy ne legyen semmi macera )
Mivel a hotelba csak este 10 körül érkezne és reggel 5 kor menne el így is 2 személyre kene foglalnom?
Sima 4 csillagos hotel, szóval nincs 24 órás recepció stb..
Off
"Mivel ő vendéglátásban dolgozik és soha nincs szabadnapja ( mivel órákban nem dolgozik sokat, de ettől függetlenül ezt én sem ertem..)
Nyilván x órára szól a munkaszerződés. Magyarorszagon 4, 6 vagy 8 órás szerződések vannak, ott is konkrétan inkább hónapra számítva. Külföldön nem ritka a heti 3-12 sem, sőt a 0 órás sem. Az első azt jelenti, egy héten minimum 3, max 12 órát osztható be a dolgozó. Ez lehet a max 12 eseten egy nap 12 óra, de lehet napi 1 óra is. Ezért nincs szabadnapja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!