Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Ilyenkor egy vagy kettő főre...

Ilyenkor egy vagy kettő főre foglaljak?

Figyelt kérdés

Most ismerkedek egy lánnyal, már párszor találkoztunk, és most szeretnénk az estet is kozossen eltölteni, külföldön lakunk mindketten.

Mivel ő vendéglátásban dolgozik és soha nincs szabadnapja ( mivel órákban nem dolgozik sokat, de ettől függetlenül ezt én sem ertem..) így ő nem tud eljönni ezért én megyek abba a városba ahol ő lakik. ( nem az ő hoteljukban foglalok hogy ne legyen semmi macera )

Mivel a hotelba csak este 10 körül érkezne és reggel 5 kor menne el így is 2 személyre kene foglalnom?

Sima 4 csillagos hotel, szóval nincs 24 órás recepció stb..

2021. jún. 21. 06:00
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nyilvánvalóan 2 szemelyre.
2021. jún. 21. 06:37
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Miért is ez a kérdés? ha ketten veszitek igénybe, akkor két emberre kell fizetni. Akkor is, ha egy olyan szállás lenne, ahol helyben nincs senki, a kulcsot az utca végén kell elkérni Juliska nénitől.
2021. jún. 21. 07:13
 3/4 anonim ***** válasza:
79%

Off

"Mivel ő vendéglátásban dolgozik és soha nincs szabadnapja ( mivel órákban nem dolgozik sokat, de ettől függetlenül ezt én sem ertem..)

Nyilván x órára szól a munkaszerződés. Magyarorszagon 4, 6 vagy 8 órás szerződések vannak, ott is konkrétan inkább hónapra számítva. Külföldön nem ritka a heti 3-12 sem, sőt a 0 órás sem. Az első azt jelenti, egy héten minimum 3, max 12 órát osztható be a dolgozó. Ez lehet a max 12 eseten egy nap 12 óra, de lehet napi 1 óra is. Ezért nincs szabadnapja.

2021. jún. 21. 07:39
 4/4 anonim ***** válasza:
0%
Igy is. Ha megsem, akkor a recepcios a prostitulatak beengedese utan jaro sarcot keri el.
2021. jún. 21. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!