11/15 A kérdező kommentje:
A vedettsegi igazolvány 2 hónapja kezdődött ezek szerint de a covid 1 éve . Így érthető mindenki számára ? Megtudtok nyugodni ?xdd
2021. máj. 30. 01:53
12/15 anonim válasza:
Nem lehet még.Tart még a kényszerítési program😊Egyszer csak megunkják és nem akarnak fűt fát beoltani ha kell ha nem.Szóval kitartás
13/15 anonim válasza:
Kedves kérdező, itt mindenki nyugodt, megnyugtathatlak.
Csak te írtál lekezelően hülyeséget.
14/15 Neliah669 válasza:
Igazából nem lehet, de mégis. Múlt héten 4 szálláson voltunk 3 megyében, egy helyen se kérték volna, beírták volna üzletinek. Én jeleztem, hogy van, és megspóroltam egy papír kitöltését 😄😄
15/15 anonim válasza:
14: hol, hol? Érdekelne! Nem rendőr vagyok, hanem oltatlan polgár, aki nyaralni szeretne, mert fáradt, miután munkába bkv-zni nem tilos illetve adózni sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!