Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Milyen szálláshelyet illik...

Milyen szálláshelyet illik ajándékba adni?

Figyelt kérdés

Apukámmal beszélgettünk, és felsorolt 4-5 magyar várost, ahová szívesen elmenne (wellnessezni). Azzal tisztában vagyok, hogy egy "tisztességes" wellness szálloda baromira drága. Fürdő városokat mondott, ezért alapból nem biztos, hogy a legdrágább spa hotelt választanám, hiszen a város a fürdőiről híres. (Persze valószínűleg ezekhez a fürdőkhöz tartozik hiperszuper hotel, de na, értitek, remélem...)

Mindenképpen olyan szállást választanék, ami gyalog is max. 1 km-re van, de ha még busz is könnyíti a dolgot, az előny. A reggeli az alap, de ezen kívül esetleg még vacsora lehet jó a szálláson, mert nem mindig aktívak ahhoz, hogy keresgéljenek.

Szerintetek gáz egy wellness nélküli panziós (de igényes) félpanziós ellátást ajándékozni?

Én jobban szeretek apartmant / airbnb-t bérelni, úgyhogy ez számomra nehéz.

2021. máj. 2. 12:36
 1/2 anonim ***** válasza:
93%
Ezek a wellnesshotelek legtöbbször indokolatlanul túlárazottak a szolgáltatásaikhoz képest. Én is jobban szeretek "sima" szálláson aludni, és onnan bejárni a fürdőbe. Úgyhogy szerintem egyáltalán nem gáz.
2021. máj. 2. 12:56
 2/2 anonim ***** válasza:
96%

Ha amúgy is a fürdőben lennének egész nap, akkor felesleges a szálláson a wellness. Szerintem elég a félpanziós igényes szállás. De te ismered a szüleidet.

Mi például kaptunk egyszer olyan wellness hétvégét ajándékba, ahol a wellness egy szaunát és egy kétszemélyes jakuzzit jelentett, a reggeli-vacsora pedig a szállástól 600 méterre volt (a reggelihez teát adtak, de a kávé fizetős volt). Ilyenek részletekre esetleg figyelj.

2021. máj. 2. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!