Airbnb szállásokon kérnek oltási igazolást?
Figyelt kérdés
Van vagyis volt oltási igazolásom, átestem a betegségen, csak kidobtam, nem kívánok részt venni ilyen diszkriminációban, ahová kell én nem megyek, hiába lehetne. Plusz páromnak nincs, úgysem mennék egyedül sehova. Csak mielőtt szétszednek, hogy oltással magam.
Kérdésre visszatérve, nyilván kellene, de magánszállás, gondolom nagyrésze nem fog vele foglalkozni, ha jól sejtem?
2021. ápr. 27. 17:57
1/3 anonim válasza:
egyelőre még sehová nem mehetsz megszállni....
2/3 anonim válasza:
Pörögni fog a szálláskiadás, szerintem max olyan szállás fogad anélkül, amelyik nem talál igazolásos vendéget, vagyis a vacakabbak.
3/3 Timi_R75 válasza:
Ha nem kívánsz részt venni ilyen diszkriminációban, sajnos így jártál. Nem utazol.
Legalább maradsz a valagadon. Végre csinálsz valami jót is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!