Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Ha katás vállalkozó vagyok, a...

Ha katás vállalkozó vagyok, a munkáltatói igazolást elfogadják gond nélkül szállásfoglalásnál?

Figyelt kérdés
Érdemes a tevékenységi körbe valamit felvenni még pluszban? Amit most dolgozok az helyhez kötött.
2021. márc. 10. 22:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én ilyet nem is írtam. De vannak rettegők, akik most bezárkóznak. Ha ilyen a szállásadó, akkor nem fogad vendéget annak ellenére, hogy magának árt vele.
2021. márc. 14. 09:13
 12/13 anonim ***** válasza:

Ez nem a rettegésről szól, hanem hogy rohadtul unja már mindenki a korlátozásokat. Ellenben amíg a hozzátok hasonló "okosok" élik világukat, meg kiskaput keresnek az utazásra, meg jajj én este is nyomom a haverokkal, addig soha a büdös életben nem fogunk visszatérni a normális élethez.

Nyáron nyilván nem lesz letiltva az utazás, mert nem fogják ennél is jobban kinyírni a turizmust (tavaly is ez volt), mi is foglaltunk nyárra és tervezünk nyaralni. De nem hiszem el, hogy PONT MOST olyan rohadt fontos kamudumával utazgatni, hogy nem lehet kibírni pár hetet, hogy végre kicsit enyhíteni kezdjenek húsvét után.

2021. márc. 14. 09:49
 13/13 anonim ***** válasza:

12-es! Sajnos nem ettől függ. Ezt felkapta a politika, lehet játszani a megmentő szerepét, lehet pénzt szerezni, addig húzzák, amíg csak lehet.

Nézd meg az influenzát! Elkezdődik a járvány, nincs semmi lezárva, néhány hét alatt eltűnik. Ez is egy vírus, ugyanígy működik, csak félig-meddig akadályozva van a terjedése, így folyamatosan keresi az utat. 100%-os lezárás nem lehet, se élelmiszer, se orvos, se tűzoltó, MINDENKI otthon ülne 1 hónapig. Ez lehetetlen, ráadásul világszinten kellene, mert ha csak egy országban fennmarad, a nyitás után kezdődik elölről. Így meg teljesen mindegy, hogy 2millió ember tartja "életben" a vírust,-akik mindenképpen dolgoznak, kapcsolatban vannak egymással- vagy 2.2millió, (vagy 3millió)

2021. márc. 14. 10:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!