Pécs közelében melyik az a hely ahol található munkahely szállással is? Akárhogy kerestem sajnos nem találtam még Pécsen se, sose voltam arra ezért gondoltam hátha lehet itt valaki aki jártas ezekben.
Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy Győrben, Esztergomban és egyéb helyeken találhatóak ilyen munkásszállásos munka lehetőségek, de Pécsnél sajnos nem találtam és a közelében se tudom hogy van e meg hogy mik vannak ott. 300 kmerre lakom Pécstől és ha már csak az 50-100 km-es körzetében lenne ilyen lehetőség én már annak is nagyon örülnék, a google sajnos nem segít. :( Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat!2021. febr. 5. 19:21
1/2 anonim válasza:
Ilyen lehetőség akkor van ha a városban van gyár, ahová nem tudnak a környékről munkaerőt találni. Pécs és környéke szerintem nem ilyen, ott azért nincsenek olyan nagy gyárak, mint Esztergomban vagy Győrben. Pontosan nem tudom, pécsi üzemek HR irodájától érdemes kérdezni.
2/2 A kérdező kommentje:
Ja értem köszönöm az infót. Szerinted Pécshez legközelebb akkor melyik hely lehet olyan?
2021. febr. 9. 12:41
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!