Burj Khalifában nem lehet megszállni?
Sziasztok,
A minap már unalmamban nézegettem utazási célokat a neten és azon gondolkodtam, milyen lehet megszállni a Burj Khalifában a Dubai-i 820 méteres szállodában. De nem láttam sehol sem lehetőséget a szállások között? Oda akkor nem lehet foglalni? vagy csak bizonyos rétegnek lehet?
Eszrevenned, ha bizonyos reteg lennel. Feltunne, hogy nem a Gyakorin elsz.
Egy dolog Dubai-ba menni, masik dolog ennek a szallodanak az arszabasa.
Covid van, es most a del-afrikai mutacio miatt percrol-percre szigorodik minden.
Figyelj. Lehet almodozni, kanepe-szorfozni, de ne buta kerdesekkel eld ki, nezegess mar korul rendesen a neten.
Nem annyira. Az nem érdekel, hogy fenn is aludjak vagy bármi. Egyszer körbenéznék valami túraképp, esetleg egy vacsora. Igazából maga a kialakítás és a magasság érdekelne.
Sima látogatójeggyel is körbenézhetsz az épületben.
Amúgy számtalan magas hotel van Dubaiban, a világ legmagasabbjainak nagy része (ld. [link] ott van. Pár így korona idején marha olcsó, normál időkben háromszor ennyibe kerültek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!