Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Magyarországon hol találok...

Magyarországon hol találok olyan magánházakat,melyet két főre ki tudnánk bérelni egy,vagy két éjszakára covid alatt,úgy hogy más emberekkel nem érintkeznénk?

Figyelt kérdés

Olyat szeretnénk,amiben vannak wellnes szolgáltatások,de csak mi ketten használjuk azokat. Jacuzzi,Szauna,beltéri medence esetleg. Tehát nem szállodát keresünk,vagy hotelt,inkább valami vendégház féleséget. Egyszer belebotlottam,hogy covid alatt is lehet ilyen helyre menni,hiszen nem érintkeznénk más emberekkel.

Nagyon szeretnénk kicsit kikapcsolni,kérlek segítsetek,hol találhatnánk ilyen helyeket!

2021. jan. 21. 16:15
 1/9 anonim ***** válasza:
77%

Miért nem lehet megérteni, hogy nincs ilyen? Naponta előjön a kérdés, de nem, nem, nem! Kulcsosházban sem, ami egy olyan turistaszállás, ahol senki idegen nincs. Elkéred a kulcsot a gondnoktól, aki esetleg sok kilométerre lakik onnan. Kiballagsz a házhoz. Befűtesz, megágyazol a saját holmiddal. A végén rendbe teszed a kályhát, vágsz fát, takarítasz, vissza adott a kulcsot. Ilyen helyre sem szabad most menni.

Továbbá az is szabály, hogy este 8-tól reggel 5-ig otthon kell lenni. Ha két házzal arrébb lakik a mamád, nála sem maradhatsz.

2021. jan. 21. 17:29
 2/9 anonim ***** válasza:
73%

NINCS ilyen, amíg a korlátozások tartanak NEM IS LEHET!

Szálláshelyekre vonatkozik a korlátozás - MINDEGYIKRE!

2021. jan. 21. 17:50
 3/9 anonim ***** válasza:
66%
Nem akarom lebuktatni a helyet, de tudok olyan NER-közeli , de földi halandó által is bérelhető kulcsosházról, ami céges rendezvény címszó alatt kibérelhető most is.
2021. jan. 21. 20:12
 4/9 anonim ***** válasza:
50%
Van ilyen, csak nem éppen szabályos.
2021. jan. 25. 13:23
 5/9 A kérdező kommentje:

Első kommentje nagyon aranyos. Most voltam két napot 270kmre a lakhelyemtől. Ki fogja ellenőrizni? Senki se kopogtat este,hogy itthon vagyok-e. Kijárási tilalom van. Én meg egy házban voltam.

Privátban leírhatnád a hely nevét!:)

2021. febr. 22. 20:05
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Saját magadat kérdezed??😂😂😂😂😂
2021. febr. 22. 20:22
 7/9 anonim ***** válasza:
66%
Kérdező! Te most az 5.-ben azzal hencegsz, hogyan játszod ki a szabályokat? Nagyszerű!
2021. febr. 22. 20:33
 8/9 A kérdező kommentje:
Milyen szabályok? Ne nevettess már,hogy majd hónapokig otthon ülök és nem latogatom meg a nagyszüleim,meg az anyám. Nem az utcán kóboroltam,hanem a családommal voltam.. nagy covid hívők nyugodtan figyeljék cecikét,én addig látogatom őket,amíg lehet.;)
2021. febr. 22. 23:02
 9/9 anonim válasza:
Hülye
2021. okt. 15. 07:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!