Milyen 3 személyes, könnyű sátrat ajánlotok?
Olyan sátrat keresek, amelynek könnyű a váza, és térfogatra is kicsi összehajtott állapotában. Tehát akár túrázás közben is könnyen hordozható. Legyen vízálló. 2 személynek kell, de nem szeretnénk szűkösen lenni, így 3, maximum 4 személyeset keresek.
Ár: 30.000 forintig keresem, ha nagyon jó, 35.000 forint a maximum, ennél drágábbat kérlek ne is írjatok.
Személyes tapasztalatok jöhetnek vele.
sajnos ennél a keretösszegnél jóval drágábbak a valódi túrasátrak. :(
Szóval én is Decathlont mondanék, de az súlyban nem igazán túrázni való. :(
D.Brasco, én ezt látom 3személyesben legolcsóbbnak, de ez már 20e.
Egyszerű kialakítás, és csak 3.5 kg.
5-ös ár-érték arányban nem rosszak ezek a cuccok,de nehezek,meg korlátozottan vízállóak.
Az olasz Decathlonban amugy lehet ilyen "expedicios" satornak nevezett cuccot venni,de a legolcsóbb 1 személyes is ha jol emlekszem 169euro.Es nem is vagyok benne biztos hogy azokbol van 3 szemelyes,max 2
Nem teljesen tudod szerintem mit akarsz.
A túrasátor lényege pont az, hogy épphogy beleférsz, ez garantálja a legkisebb súlyt. 3 v 4 személyes - óriási lesz az eltérés súlyban és árban is.
Tehát ha a túrázás valami távoli lehetőség, ami vagy lesz, vagy nem, akkor nézelődj inkább a sima sátrak közt.
#8 köszi, jogos viszont túra biztosan lesz. Viszont mindketten klausztrofóbiásak vagyunk, így amibe éppen csal bele lehet feküdni az nem játszik. 3 személyes sátorban már voltunk, így azt tudjuk hogy jó lesz. Illetve nem kifelyezetten túlsúlyosak, viszont a 2 személyes sátrak kb. 140 centi szélesek, amit kicsit kevesellünk.
Köszi az ajánlásokat, valószínűleg Dechatlonos lesz, ott van jó árban és garanciás, illetve súlyban is egész jó.
*kifejezetten.
Köszi mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!