Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Mikor nyithatnak a szállodák...

Mikor nyithatnak a szállodák itthon?

Figyelt kérdés
Szerintetek? Kérni fognak vajon az itthoni szállodák oltást? Hogy csak azok mehetnek be akik be vannak oltva. Illetve a fürdőknél lesz e valamilyen korlátozás vajon? Valaki tud valamit esetleg?
2021. jan. 1. 17:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
43%

Egészen biztos vagyok benne, hogy az élet rengetteg területén csak úgy fogsz tudni érvényesülni, ha be leszel oltva. A társadalom így fogja kikényszeríteni a legostobább rétegből az oltást.

Szinte biztos, hogy nem mehetsz külföldr. Tudod, az adriázás fontos dolog.

Valószínűleg csak olyanok mehetnek fesztiválokra, akik beoltatták magukat. Szerencsére.

De simán el tudom képzelni, hogy hotelekben elkérik az oltási adataidat. Csak hogy ne fertőzd a becsületes embereket.

Szóval oltasd cssak be magad és kedves családodat is :)

2021. jan. 2. 10:10
 12/15 anonim ***** válasza:
20%
Kíváncsi vagyok, hogy lesznek-e ilyen korlátozások, hogy csak oltással lehet menni bizonyos helyekre. Mert a birkák maguktól beoltatják magukat, de nincsenek olyan sokan. Tehát az értelmesebbek vagy nem mennek ezekre a korlátozott helyekre és továbbra is kevés lesz az ilyen helyek bevétele, vagy beoltatják magukat, hogy mehessenek.
2021. jan. 2. 10:28
 13/15 anonim ***** válasza:
16%
#11 akkor sem. Inkább költözök Bhutánba földet művelni.
2021. jan. 2. 15:38
 14/15 anonim ***** válasza:
64%
#13 Hajrá, nem fogsz hiányozni!
2021. jan. 3. 12:47
 15/15 anonim válasza:
100%

Ez egy nagyon korrekt válasz volt.

Valószínűleg így lesz illetve normálisan ítéli is meg a helyzetet.

"Egészen biztos vagyok benne, hogy az élet rengetteg területén csak úgy fogsz tudni érvényesülni, ha be leszel oltva. A társadalom így fogja kikényszeríteni a legostobább rétegből az oltást.

Valószínűleg csak olyanok mehetnek fesztiválokra, akik beoltatták magukat. Szerencsére.

De simán el tudom képzelni, hogy hotelekben elkérik az oltási adataidat. Csak hogy ne fertőzd a becsületes embereket."

2021. jan. 8. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!