Kipróbálnátok a kapszulahotelt?
Pont tegnap láttam pár videót ezekről. Volt köztük olyan, amit igen. Ami csak egy cső, fekvőhellyel azt nem. De láttam olyant, ami ugyan kicsi fülke volt csak, de rendes ággyal. Tk. egy komfort nélküli egyágyas szoba. Azzal el lennék, ha úgyis csak alvásra kell.
Ami tetszett nagyon, hogy mindegyikben járt a szobához tisztasági felszerelés mindennel, papucs, pizsama. És persze nagyon klassz zuhanyzó, vécé. Higiénia maximális.
Egy jobb minőségű kapszulahotelben én eltöltenék 1 éjszakát, csak úgy kipróbálni, hogy milyen, de többet nem nagyon.
(Láttam már pár ilyen videót róluk, nem nagyon hangszigeteltek ezek a kapszulák, a horkolástól kezdve a sorozat nézésen át mindent lehet hallani. Én csendben szeretek aludni és az úgy nem nagyon menne ha közben a szobában 4-5-en horkolnak🤷♀️)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!