Hotelekben elegánsabb vendégek voltak régebben?
Ez a Széchenyi pihenőkártya az oka hogy eltűnt már a 4 csillagos hotelekből is az elegancia?
Sokszor úgy néz ki mintha iskolázatlan, neveletlen, felöltözni és viselkedni sem tudó buta parasztokkal volnának tele a legelegánsabb hotelek is.
Hogy volt ez 20-30 évvel ezelőtt?
Részben, de a külföldiek se elegánsak. A politikát kivéve mindenhol lazulás történt az öltözködés tekintetében, hotelbe meg sokan lazítani járnak (nyilván az üzleti utak jelentik a kivételt, de ott se mindenki öltönyös).
Egy vidéki wellness hotelbe nyilván senki nem üzleti okból megy. Azt én is megfigyeltem, hogy mindig vannak olyanok, akikről nem gondolnád, hogy megengdhetik maguknak.
Ne feledd, hogy a wellnessüdülés, akár tetszik, akár nem, státusszimbólum. Mivel felerősödött a szakképzett munkaerő elvándorlása, ma már a sok szempontból kevésbé iskolázott, de szakmájukban tehetséges emberek is meg tudják fizetni a wellness-szállók szolgáltatásait.
Nem mondom, én is lehidaltam, amikor a Bambara külső medencéjében előkerült egy kollektívánál a hátizsákban odacsempészett Kőbányai, de hát változnak az idők...
Sajnos úgy van, ahogyan a kérdező kiírta.
Azelőtt az ár garancia volt arra, hogy -várhatóan- kik lesznek a szállóvendégek.
Pont úgy mint ahogyan a fapados repülőkön is pont ugyanez tapasztalható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!