Ha egy főre foglalok apartmant/vendégházat, napközben fogadhatok vendéget?
Figyelt kérdés
Olvasgattam itt visszamenőleg ezzel kapcsolatban a kérdéseket,meg válaszokat,de azontúl hogy heves viták meg kaotizmus alakult ki,nem igazán találtam erre normális választ,én például albérletben élek,jogilag egyedül bérlem,de van hogy több ismerösöm is itt alszik akár több napot is,ez egy apartmanban,azaz vendégházban hogy történhet?Nyilvá nem több napos ott alvásra,de napközben pár órára jogomban áll személyt fogadni az általam bérelt szálláson?Hol lehet erről konkrétan meggyőződni?2020. márc. 2. 16:54
1/6 anonim válasza:
"Hol lehet erről konkrétan meggyőződni?"
Mondjuk konkrétan az apartman tulajánál??
2/6 anonim válasza:
Kitartó gyerek vagy, azt nem lehet tőled elvenni...
3/6 anonim válasza:
Ott alvás az semmiképp.
Amúgy meg az apartman tulajánál kellene megkérdezni a házirendet.
4/6 D. Brasco válasza:
Gondolom nagyon fontos ezt a kerdes 2-3naponta kiirkalnod......fizetnek érte neked,vagy mi ebben a pláne?
6/6 anonim válasza:
Igen, lehet pár órára vendéget fogadnim
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!