Lorie.katyja kérdése:
Melyik a legjobb úticél Görögországon belül?
Figyelt kérdés
A grand tourssal szeretnénk utazni és az alábbi görög úticélok elérhetőek:Paralia, Neos Marmaras, Sarti, Zakythos, Tolo, Korfu-Sidari, Kefalonia-Skála, Nei Pori, Parga. Szerintetek melyik a legjobb választás ezek közül?2020. jan. 6. 13:38
1/6 anonim válasza:
Én Zakynthoson jártam már. Azért is tudom javasolni, mert egy viszonylag kis sziget az egész, viszont sok a látnivaló, de így nem kell annyit utazni egy-egy helyre. A vendéglátósok nagyon kedvesek, bár ez Görögországban általános. A népszerű strandok átlagosak, de eldugottabb helyeken csodaszép partszakaszokat lehet felfedezni. Éjszakai élet is rengeteg opciót kínál a bulinegyedben, ha valaki arra vágyna.
2/6 anonim válasza:
Az én listám szerint: (mindegyik helyen voltam Neos Marmarason kívűl, aminek utánanézve tuti nem választanám)
1. Kefalonia
2. Zakhyntos
3. Korfu
4. Parga
5. Tolo
6. Sarti
7. Paralia
8. Nei Pori
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.. Pargan meg Zakhynthoson jártam már. Parga nagyon tetszett a kis szűk utcái miatt, meg azért mert nem ilyen tipikus üdülőnegyed hangulata volt mint pl Nei Pori..
2020. jan. 6. 16:16
4/6 anonim válasza:
Szerintem Paraliát felejtsd el. Pargát, Kefalóniát vagy Korfut javasolnám ezek közül, bár nekem Zakynthos is nagyon kellemes csalódás volt.
6/6 anonim válasza:
5 jah oda megy az összes csóró magyar busszal 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!