Airbnb? Szoktatok így foglalni?
Figyelt kérdés
Többször olvastam, hallottam már, hogy így mennek nyaralni, de számomra teljesen ismeretlen ez a rendszer. Írnátok nekem róla? Lefoglalom, átutalom, akkor garantálják, hogy az lesz a lakás, amit a képeken látok? Konkrétan az arbnb.hu -t nézem. Nem tudok angolul, nem tudnék kommunikálni a házigazdával... találkozom vele egyáltalán? Kell? Vagy csak foglalok, fizetek, megyek? Amit néztem szállás, azt írja, számkóddal tudok bemenni. Kisgyerekkel mennénk, nem akarok kellemetlen helyzetbe kerülni. Ugyanakkor egy stúdiólakást 80e-ért tudnék foglalni 7 éjre, míg ugyan ez egy szállóban vagy egy kis stúdió-apartmanban minimum a duplája...2020. jan. 2. 15:04
11/13 anonim válasza:
# 9
hát ez kb. olyan, mintha azt írnád, hogy nem kell neked rántotthús, mikor ott a pörkölt.
:-D
12/13 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek. akkor ez nem az én terepem így, nyelvtudás nélkül :(
2020. jan. 2. 18:43
13/13 anonim válasza:
Ne add fel.
Én sem tudok angolul. Sok országban jártam már, volt ahol angolul nem is beszéltek. Mégis meg lehet mindent oldani.
Van mobiltelefonod. Legyen internet elérhetőséged, és használd a google fordítót. Én mindig azt használom. Beírom magyraul amit mondani akarok, és arra a nyelvre fordítom amire éppen kell. Mindig megértettük egymást. Akárhol voltam, mindenütt végtelenül kedvesek, türelmesek voltak.
Amúgy meg, tudod a világon hány milliárdan vannak akik szintén nem tudnak angolul? Oroszok, kínaiak..tele van velük a világ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!