Visszakérhetem a szoba árát?
Figyelt kérdés
Kifizettem egy panzióban három éjszakára,szobát a családomnak. Ma rájóttünk hogy itt képtelenség pihenni. Tizenegy múlt és,még egy percet nem aludtunk. Orditás az utcáról üvöltő zene vmi szekta jóvoltából a,szembe lévő épületből.Felrobbanok..gyerek is van szegénykémet sajnálom a legjobban.Itt nem maradhatunk.2019. dec. 25. 23:08
1/8 anonim válasza:
Felőlem visszakérheted, más kérdés, hogy aligha kapod vissza.
2/8 A kérdező kommentje:
Sokat segítettél:((((
2019. dec. 25. 23:40
3/8 A kérdező kommentje:
Légyszi olyan irjon aki esetleg volt már ilyen helyzetben.
2019. dec. 25. 23:41
4/8 anonim válasza:
Ma éjszaka már maradtok. De másnap reggel közölheted, hogy 1 éjszaka elég volt, az okot is elmondod. Van ahol visszaadják a szoba árát amit nem vettél igénybe, de van ahol nem adják vissza, de adnak helyette másik szobát. Reggel menj le a recepcióhoz.
5/8 anonim válasza:
Időpont ma 23:50 vagyok.
Az lemaradt, hogy mi is jártunk így, és mi kaptunk egy csendesebb szobát ami már jó volt. Ráadásul lakosztályt adtak mert csak az volt üres. Nem kellett ráfizetnünk sem.
6/8 anonim válasza:
Normálisan szólj a recepción. Többet ér nekik a jó hírnevük mint az a pár tízezer forint
7/8 anonim válasza:
Éjszaka is lehet nyugodtan szólni, hogy nem jó a szoba amit kaptatok, adjanak másikat vagy oldják meg a helyzetet.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a jótanácsokat. Megfogadtam ...szóltam. Kaptunk másik szobát és plusz egy éjszakát...el se hittem🤗
2019. dec. 29. 23:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!