Kellene még egy foglalást elküldeni?
Figyelt kérdés
Foglaltam a booking oldalon egy szállást Marosvásárhelyre egy fő részére, egy éjszakára. Később úgy alakult, hogy ketten mennénk ezért szóltam hogy kétszemélyes szoba kellene, azt mondta a hölgy hogy akkor töröljem a foglalást, és telefonon leegyeztettük hogy kétszemélyes szoba kell. Azt mondta az adataim megvannak. Nem tudom érdemes lenne e lefoglalni a booking.com-on egy kétszemélyes szobát, mert igy nincs semmi visszaigazolás a kezemben, csak a telefonbeszélgetésre hivatkozhatok. Viszont ha már ők "félretettek" egy szobát és én foglalok mégegyet az kétszeres foglalás.2019. nov. 9. 20:07
1/3 anonim válasza:
Azért javasolta ezt a megoldást, mert így nem kell nekik jutalékot fizetni a Booking.com-nak.
2/3 anonim válasza:
Ha ez a megoldás marad, akkor kérj egy e-mailes visszaigazolást.
3/3 anonim válasza:
Így van, simliskedik a kedves hölgy.
Ki akarja kerülni a bookingot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!