Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Szállás foglalás nélkül?

Szállás foglalás nélkül?

Figyelt kérdés

Jövőhéten Pestre mennék, de nem szeretném lefoglalni előre a szállást, hanem majd ott keresnék valamit.

Megnézném az interneten hogy hol van még szabad szoba az adott napra, majd elmennék a szállásra, és ki is venném a szobát.

Így lehetséges?

Köszönöm.

2019. okt. 12. 14:48
 1/4 anonim ***** válasza:
63%

Lehetséges, de az utolsó pillanatban már csak a milliomosok és az ostobák foglalnak.

Az okosok lefoglalják a maguk szállását, ami visszamondható, vagy cska a helyszínen fizetendő.

2019. okt. 12. 15:29
 2/4 Adri+ válasza:
0%

Lehetőség van rá.

Bár általában Kempingekben van minőségi egyéni, vagy

apartmanokban többségében munkásSzállós részlegen

kevésbé minőségi tucat szobák : 4 ~ 18 fős, közös

tusolós és mosdós : lefelé minőségig.

Nekem a Kempingben töltött pár napom királyság volt.

A szállodákban és apartmanokban többségében Én személyesen

sokkal kevésbé éreztem jól magam : nem reprezentatív

véleményem szerint. Ez a saját stillemből is adódhat.

Én Cerharo thaj bodvari vagyok. Imádom a Creol és vagy a

Giantess Csajokat.

Szép napot kívánok Neked :

Adri+

2019. okt. 12. 16:13
 3/4 anonim ***** válasza:
87%
Persze lehetséges. De egyrészt nem biztos, hogy lesz szabad szoba, másrészt jóval többe fog kerülni, mintha lefoglalnád a neten.
2019. okt. 12. 19:45
 4/4 anonim ***** válasza:
91%
Ha nagyobb szállodákra gondolsz, ott fogadnak beeső vendégeket is, ha van szabad szobájuk, tehát lehetséges. Bár erre az esetre külön árlistát szoktak alkalmazni. Ha viszont valami kisebb helyre, apartmanba vagy ilyesmibe szeretnél menni, ott könnyen előfordulhat, hogy nincs állandó recepció, és hiába mész oda, hoppon maradsz, mert épp nincs is ott személyzet.
2019. okt. 13. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!