Ha meg akarok szállni egy panzióban nem "kötelező" ott maradni másnapig?
Figyelt kérdés
Csak pár órát tervezünk megpihenni egy hosszú úton és este mennénk tovább, mivel csak nekem van jogsi. Ugyebár a kijelentkezés mindig másnapra szól mindig.2019. szept. 8. 19:40
1/5 anonim válasza:
Bármikor eljöhetsz, e helyek nem börtönök.
2/5 Bubuka508 válasza:
Elmehetsz bármikor, ha a kulcsot leadod, de ennyi rövid időre mi értelme van? Ez nem pihenés.
3/5 A kérdező kommentje:
Mivel hosszú utat teszünk meg odáig és idő függvényében oda kell érni igy nem tudunk ott aludni. Köszönöm a válaszokat.
2019. szept. 8. 20:07
4/5 anonim válasza:
Ha kifizetted a minimum időt, amíg kiadnak egy szobát (általában egy éjszakát), nincs semmi akadálya. Hogyan is tarthatnának vissza?
5/5 anonim válasza:
Azért a bejárati ajtót gyakorlatilag be tudják zárni, bár elvileg a kereskedelmi szàlláshelyekre vonatkozó tűzvédelmi szabàlyok ezt nem teszik lehetővé, hiszen mindig kell menekülési útvonalat biztosítani.
A szálláshelyek jelentôs részében nincs éjjel-nappali recepció, így mindenképp egyeztessetek a szállásadóval és fizessetek természetesen bejelentkezéskor. Ezzel együtt én nem találkoztam olyan hellyel, ahol óriási probléma lett volna a korai kijelentkezés. (A bejelentkezés más tészta, mert ott sokkal inkább van szükség a személyzet jelenlétére, de ez a kérdés nem erről szól. )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!