Milyen gyógyszereket nem vihetek egyiptomba?
Figyelt kérdés
Nyaralni megyünk egy hétre egyiptomba.
Sajnos sokszor szedek nyugtatót, és valószínű kint is kelleni fog.
2019. júl. 22. 17:02
1/4 anonim válasza:
Vihetsz nyugodtan, nem nézik. Megjegyzem, egy jó nyaraláson nem kell talán nyugtató, illetve Egyiptomban szinte minden gyógyszer kapható recept nélkül is, igen olcsón. Utazók kedvence az Antinal hasmenés ellen, erre nagyobb szükséged lesz, mint a nyugtatóidra.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi! Pánikbetegségem ha előjön kénytelen vagyok bevenni! Így mindenféleképpen kell! Plusz a repülőútra!
2019. júl. 23. 07:28
3/4 anonim válasza:
Pánikbetegnek biztosan Egyiptom a legjobb célpont?
4/4 anonim válasza:
Szia!
Szerintem egy nyaraláson lenyugszik az ember, szóval nyugodj meg nem lesz ár szükséged.
Persze Egyiptom nehéz tészta, mert sokan esküsznek a fosós hányós betekségekre, amire az ottani anti nalt szedik.
De szerintem max nyugtató kell neked. Ha jön a cápa, vagy lesz egy terroristatámadás, akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!