Tudok kizárólag kézipoggyászba pakolni?
Köszönöm a válaszokat!:)
Menni fog ez. :) Én haza soha semmit nem hozok, a legnagyobb dolog amit eddig vettem az egy könyvjelző volt. :'D Ruhát, italt soha nem vásároltam még kinnt. Nem vásárolni, világot látni megyek. :D Amivel megyek, szinte 100%, h annyival is jövök haza.
11-es, nem tudom, mikor utaztál utoljára, de bő fél éve a fapadosok megváltoztatták (csökkentették) a kézipoggyász méreteit, így a Wizzairnél jelenleg ez 40x30x20 cm .
Ez azért lényegesen kisebb, mint egy 60 literes hátizsák!
15-ös, most mondok Neked valamit: nagyon sokáig hatalmas bőröndökkel jártam nyaralni és őszinte ámulattal néztem azokat az embereket, akik azt állították, hogy egy kis hátizsákkal el lehet utazni.
Egyszer viszont úgy hozta a sors, hogy csináltunk egy fél Magyarországot bejáró, 3 napos vonatutat. Szuper volt, de bizony, oda nem lehetett bepakolni sok kilós cuccokat, mert a városnézés, stb alatt is azzal kolbászoltunk. Akkor kezdtem ráébredni arra, hogy mennyi felesleges cuccal tud menni az ember :D Meg arra is rájöttem, hogy vannak vékony papucsok, vékony, de ugyanolyan jó törölközők, vékony pizsama, stb.
Nemrég 4 napos görög városnézésen voltunk úgy, hogy még hazafelére sem kellett priorityt venni - pedig megtettem volna- mert nem lett tele odafelé a hátizsákunk, így hazafelé is tudtunk hozni ajándékokat ismerősöknek :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!