Hogyan igyak vizet a repülőn?
Figyelt kérdés
Előszőr is bocsánat a buta kérdésért de csak másodjára fogok repűlni egy 10 órás úton. Szóval általában sok vizet iszom minden nap és a múltkor is majdnem végig szomjas voltam és ugye nem lehet folyadékot átvinni az ellenőrzésen. De ha az ellenörzés után a tranzitban vennék valamit vagy tölteném meg az üvegem akkor az fel szabad e vinni a repülőre? ( legális?)2019. júl. 13. 22:12
1/7 anonim válasza:
Fel lehet igen. Biztonsági ellenőrzés után azt veszel amit akarsz. Meg 10 órás úton lehet kérni vizet a repülőn is. Csak nyisd ki a szád mikor kérni akarsz valamit
2/7 anonim válasza:
Csak az ellenőrzésen nem vihetsz át, üres műanyag palackot viszont minden további nélkül.
Ha akarsz, veszel a tranzitban másfél litereset (mondjuk egy 10 órás útra ezt választanám, ezt ugyanis a kézipoggyászon kívül is felviheted a repülőre - ha nem, akkor meg egy fél literes palackot megtöltesz vízzel - ez kevés lesz - de ezt be kell tenned a kézibe.
3/7 A kérdező kommentje:
Természetesen a múltkor is kértem párszor de az nem feltétlenűl elég.
2019. júl. 13. 22:19
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2019. júl. 13. 22:25
5/7 anonim válasza:
Interkontinentális járatokon korlátlanul fogyaszthatsz vizet, tessék bátrabban kéregetni.
6/7 anonim válasza:
Írták fölöttem a megoldásokat, én csak annyit tennék hozzá, hogy semmiképpen NE igyál a repülő "csapvizéből", ami a mosdóban folyik a csapból.
7/7 anonim válasza:
Tengerentulon elek, 10-12 oras repuloutakkal jarok haza. Az 'esti' repules alatt (amikor a legtobben alszanak) a stewiek nem rohangalnak a sorok kozott, hanem mindig a konyhai resznel kiteszenek muanyag poharakat meg uccsit (szensavast, meg vizet) es mindenki odamegy es kiszolgalja magat. Tedd te is nyugodtan ezt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!