Emiatt megtagadhatják tőlem a repülőre való beszállást?
Nos, sajnos az én hibámból adódóan felcseréltem a két utónevem , és sajnos online check-in már megtörtént.
Ma vettem észre, és 28 nap múlva lesz esedékes az utazás Európán belül.
Nem túl gyakori a vezetéknevem, de annyi történt, hogy lányos zavaromban az került a beszállókártyámra, hogy pl: Soma Mate XY, az okmányomban pedig Mate Soma XY szerepel. Ebből lehet gondom? Az első saját foglalásom volt.
Kissé aggódom, mert közel 30.000 forintos költsége lenne ennek a változtatásnak amit érthetően nem fizetnék ki feleslegesen.
Van valakinek erről tapasztalata?
A vezetéknevem tökéletes, és minden az, kivéve ezt amit ügye korábban felvázoltam.
Előre is köszönöm mindenkinek az értelmes, és kulturált visszajelzését.
Szia!
Nem akarok beleszólni, de ha lány vagy és összezavarodtál és azt írtad oda hogy SOma Máté akkor tényleg sokan fognak röhögni a beszálló kapuba mikor odamész!
Barátnőm elgépelte a nevét, és helytelenül lett írva. Pár telefon és kijavították. Időben vagy még.
"30.000 forintos költsége lenne ennek a változtatásnak "
Te az átírásról beszélsz, az az, amikor egy teljesen más névre akarod átírni, de te itt most javíttatni akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!