Felszallhatok -e a repulore rovid sport alsoban?
Nyugodtan húzzatok le, de akkor is elmondom a véleményem: nemrég utaztunk repülővel és épp megjegyeztem a fiamnak, hogy milyen igénytelen öltözékben utaznak némelyek.
Eskü, nem vagyok egy flancolós valaki - de szeretek egyszerűen, de normálisan kinézni.
Oké, hogy kényelmes ruha kell, de azért a "mackónadrág" jellegű ruhákat hanyagolnám egy repülés kapcsán: farmer, vászon- vagy sztrecsnadrág ugyanolyan kényelmes tud lenni.
Kérdező, lehet, hogy felengednek, de én nem "égetném" magam egy futóshortban - arról nem beszélve, hogy tényleg fázni fogsz.
Javaslatom: bármelyik kínai ruhásboltban 3 ezerért már kapsz egy átlagos hosszúnadrágot - ha Észak-Amerikába van pénzed repülőjegyre, ne legyen már ez egy extra kiadás.
Fel.
Egyszer, amikor mi utaztunk, egy csapát legenybucsus srác is jött a géppel. A leendő férjet nőnek öltöztették: miniszoknya, necc combfix, haspolo...Kimomdottan jól nézett ki a szőrös labaival. Senkit nem zavart, bár az is igaz, hogy a legikiserok kitüntetett figyelemben részesítették 😂😂😂
persze, felengednek, de arra tenyleg keszulj, hogy fazni fogsz
raadasul pledet sem adnak mar mindehol ingye, mint anno...
most utaztam USA-BUD vonalon a norvegokkal es $5 levettek a pledre :(
6-os, nem kell csinosan felöltözni - csak normálisan.
Szerintem...
És igen, lehet megint lehúzni, de szerintem színházba, esti előadásra - hangsúlyozom, esti! - sem "illő" szandálba és shortba menni - bár egyesek szerint ez is elfogadható.
Szerintem meg nem.
Nem azért, mert a külsőségekre adok és bizony nem fogok báli ruhába menni tele fukszokkal, de nem is fogok ugyanabba a ruhába menni, amibe nappal a közértbe.
Nem azt mondom, hogy nem lehet kényelmesen öltözni - csak úgy gondolom, mindennek megvan a maga helye, ideje. Ennyi. (3-as vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!